Het sprookje van de dag

Mag het efemeer zijn?

Mode

Welkom op onze online-moderubriek.
Met de lente in de lucht kunnen we u met veel plezier aankondigen dat de nieuwe kabouteruniformen een verrassende touch hebben meegekregen.
De kabouterbroekjes die we u vandaag eerst en vooral willen voorstellen zijn gemaakt van het fijnste schietkatoen en de bretellen die nu al zoveel jaar de toon zetten, zijn vervangen door een blitse broeksriem afgezet met bergkristallen. Eerlijk, ze vliegen in alle winkels de deur uit.
De puntmutsen zijn alweer ‘uit’ en menig kabouter zal je deze lente zien rondlopen met een vrolijke pet, klep achteraan en borduursel dat leest als ‘Ik ben misschien klein, maar ik mag er zijn.’
Verder zullen veel kabouters zich wat graag dezer dagen tooien in een t-shirt, verkrijgbaar in luchtblauw, paddenstoelenbeige of boombruin.
Als schoeisel zijn de laarsjes vervangen door stevige stapschoenen die onderaan een profiel hebben waardoor het lijkt alsof er een vogel is voorbij gekomen. Beschikbare profielafdrukken tot nu toe zijn: mus, sperwer, duif en kwartel maar er zijn nog andere vogelprofielen in de maak.
Bij de kaboutervrouwtjes zien we een terugkeer van de broekrok en laat ons niet vergeten, de steile opgang van handtassen in spinnenweb of voor de meer gefortuneerden een handtas in keverleder.
Ziezo, beste modeliefhebbers, een volgende keer hebben we het over het recent modedefilé in Spookjesstad, waar toch ook enkele nieuwe trends aan een doorbraak bezig zijn. Daarover gaan we later nog wel een tip van de sluiter oplichten.

Vorig sprookje
Particulier gebruik van de teksten van "Het sprookje van de dag" mag mits bronvermelding. Commercieel gebruik is niet toegelaten.