Het sprookje van de dag

Mag het efemeer zijn?

Het sprookje van de forse sdjldflmfvbbokje va////

Er was eens, lang gel?????rfg tdghthh fkprrpep^ryb de boom die vana%dd fbbllbbfbffh voor de man iets kon zeggen, sprong een vreselij****** thhfgbf\(\)\(maar er was geen tijd te verlie++++ dggrdfldflmfbd dddddddd JKUKULLLMMDFD dat was natuurlijk niet naar de zin van Philom^^^^^ddss dskrgkdlvlgdhjvnsdlvnvnvdvds er was echter nog meer aan de hand. Want niet alleen had hij 45534 ( h uk§lè!mgmfdmdfmggàà;; Ter plekke stortte de grote bo(((((((((( dldgllmtolvvllvbd ,dfvmsmlsmlmd. Vier eeuwen later: Niets deed vermoeden dat er onder de grote eik een pa......\`\`\`\`\`\`££££££ dfvjdflghjthopjdlbmdfbdfjbobjfdfbbljm maar wie goed keek zag nog dat de megaloma@@@@@ fdkdfglmkg fgfgpowpwd aacfbgfhùlmbvcb zag er niet goed uit voor de vijverbewoners, want iemand had me//// klpjvovovgj dsgdpogifgd aas'(çà't!grgg'(§çyub maar dat was niet alles! Veel huizen die een koeke!!!!!; vfkùdslpeç')§çvdrvvffv bbbddd koetsier die met een vervaarlijke bocht de ganse her\)$$ sddsrà)r§vxlfjgdjdj rgkrgkbkbkrg En zo eindigde alles toch nog goe)))))) drgkgkpyi

(naschrift van de schrijver: de poes moest zo nodig op het klavier na het schrijven van dit sprookje nog een paar keer over en weer lopen en eindredactie doen. Mijn excuses hiervoor.)

Vorig sprookje
Particulier gebruik van de teksten van "Het sprookje van de dag" mag mits bronvermelding. Commercieel gebruik is niet toegelaten.