Het sprookje van de dag

Mag het efemeer zijn?

Intussen op de immobiliënmarkt (én een waarschuwing!)

(van onze correspondent ter plaatse) Dat de woningen de laatste tijd een prijzenduik kennen is allang geen voorpaginanieuws meer. Maar ook in andere sectoren, zoals kabouterland, slaat de recessie toe.
De prijs van een boleet is schrikwekkend gedaald. Vroeger lagen de prijzen voor dat ontroerend goed tussen de 500 en de 1000 beukenootjes. Nu vindt u al een boleet voor rond de 200 nootjes. De huiszwam die vroeger al heel goedkoop was is helemaal uit de markt verdwenen en wordt zelfs niet meer aangeboden.
Voor een vliegenzwam betaalt u een fractie van vroeger en zelfs de cantharel is nu goedkoop te huren. De huisvesting die qua prijs en prestige nog enigszins stand houdt is de truffel, maar wie daar een woonst zoekt kan mooie koopjes doen, zeker bij de zwarte truffels.
Meer info op habbekrats.be.

Waarschuwing: uit goede bron vernemen we dat heel wat kabouters die zich geen woning meer kunnen permitteren, massaal hun toevlucht zoeken in de champignonkwekerijen. Let er daarom op, wanneer u nog eens champignons in de keuken gebruikt, om ze toch voorzichtig te versnijden, want voor u het weet…

Vorig sprookje
Particulier gebruik van de teksten van "Het sprookje van de dag" mag mits bronvermelding. Commercieel gebruik is niet toegelaten.